Datça Koyları / Hk1c0zr0qodd6m - Kargı koyu datça merkeze sadece 3 km uzaklıkta yer alıyor.

Datça Koyları / Hk1c0zr0qodd6m - Kargı koyu datça merkeze sadece 3 km uzaklıkta yer alıyor.. Datça koyları arasında ulaşım kolaylığı, serinlik ve fiyatları açısından en beğendiğimiz koy olan kargı koyu'na yakın olması da büyük artı. Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir. Eski datça'dan datça limanı'na, deniz ve tarihi bir arada veren ve datça'nın en hareketli bölgesi datça merkez,; Kargı koyu, datça'nın cennet koyları arasında yer alıyor. En i̇yi 23 koy ve plaj.

Bu nedenle datça otelleri dinlendirici bir tatil isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geliyor. Datça bozburun mavi tur güzergahı. Eğer siz de bizim ev datça'nın misafirlerinden biri olursanız, su yeşili pencerelerin önünde çekmeden duramayacağınız o resimlere bizi de etiketleyin ki, baktıkça bizim de. Yaz sezonunda çok tercih edilse de kış dönemlerinde de kendine. Schnell und sicher online buchen.

Datca Da Gezilecek Yerler Ets Let S Go
Datca Da Gezilecek Yerler Ets Let S Go from www.etstur.com
Zaten nerede muhteşem bir deniz görsek, böyle kıvrım kıvrım uzanan yerlerin arasında kalmış bir yerde oluyor. Güzel deniz ve bakir doğayı keşfetmek uğruna hava alanına uzak, yol uzun demeden ta buralara kadar gelmişler. Datça'ya gidenlerin mutlaka yürümesi gereken yerlerin başında tabi ki eski datça geliyor. Fakat sadece koyları değil farklı yerleri de görmek istiyorum diyorsanız görmeden dönmemeniz gereken yerler bulunuyor. Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174), kal. Datça yarımadası ile ilgili bilgilerin hepsi burada. Datça'ya vardığımızda hiç şehir merkezine uğramadan direk datça yarımadasının batısına doğru yol aldık. Datça'da konaklama her bütçeden tatilciye göre yerler var datça'da.

Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda datça'nın pansiyon ve apartları ile ünlü bölgesi.

Datça merkeze 18 km uzaklıkta yer alan, büyüleyici koyları ve eşsiz doğasıyla. Aynı zamanda yarım adanın en. Zaten nerede muhteşem bir deniz görsek, böyle kıvrım kıvrım uzanan yerlerin arasında kalmış bir yerde oluyor. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Bük, denizcilerin dar koylara verdiği isme deniyormuş. Datça'nin koylar datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü, akvaryum, kızıl bük, kara bük, kuruca bükü, domuz bükü, çiftlik, karaincir, kargı, sarı liman, lindos ve günlücek koyları bulunmaktadır. Datça koyları arasında ulaşım kolaylığı, serinlik ve fiyatları açısından en beğendiğimiz koy olan kargı koyu'na yakın olması da büyük artı. Çünkü datça'nın en ünlü koyları olan hayıtbükü , ovabükü ve palamutbükü 'nü görmek için böyle bir plan yaptık. Bunlardan biri olan ovabükü diğer datça koyları gibi taş ve kum karışık bir denize sahip olmanın yanında tertemiz suları ile gönül rahatlığı ile yüzmenize imkan veriyor. Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir. Datça koylarına geçmeden önce kumanyaların tedarik edilmesi için beklenen sürede isterseniz knidos antik şehri turuna katılabilirsiniz. Etrafı çam ve sandal ağaçları ile kaplı olan bu koya yakın düzlüklerde ise zeytin ve incir bahçeleri bulunuyor. Datça özellikle koyları ve plajları ile görebileceğiniz pek çok yeri bünyesinde barındırıyor.

Ege ve akdeniz'in birleştiği bu bölgede göreceğiniz güzelliklerin sınırı yok. Birisi sakinliği sevenler için el değmemiş ve içerisinde herhangi bir işletme bulunmayan koylar, ikincisi ise müzikli ve çeşitli imkanların bulunabileceği işletmeli yerler. Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir. Datça'nin koylar datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü, akvaryum, kızıl bük, kara bük, kuruca bükü, domuz bükü, çiftlik, karaincir, kargı, sarı liman, lindos ve günlücek koyları bulunmaktadır. Kargı koyu, datça'nın cennet koyları arasında yer alıyor.

Datca Koylari Ve Plajlari Datca En Iyi 16 Koy Ve Plaji
Datca Koylari Ve Plajlari Datca En Iyi 16 Koy Ve Plaji from www.rotamhikaye.com
İlçeye 25 kilometre, knidos ören yeri'ne ise 15 kilometre uzaklıkta yer alan palamutbükü, datça'nın en ünlü koyların biri. Datça yarımadası ile ilgili bilgilerin hepsi burada. Fakat sadece koyları değil farklı yerleri de görmek istiyorum diyorsanız görmeden dönmemeniz gereken yerler bulunuyor. Kargı koyu, datça'nın cennet koyları arasında yer alıyor. Datça merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır. Datça yarımadası dağlık yapısı nedeniyle akdeniz ve ege tarafında irili ufaklı birçok koy bulunmaktadır. Datça'ya vardığımızda hiç şehir merkezine uğramadan direk datça yarımadasının batısına doğru yol aldık. Reşadiye'den knidos yolu ve mesudiye köyü üzerinden sahil yolu güzergahını tercih ettik.

Datça'ya gidenlerin mutlaka yürümesi gereken yerlerin başında tabi ki eski datça geliyor.

Datça'da kimi büklerde işletmeler var, kimi büklerde ise işletme yok, hatta sizin. Datça özellikle koyları ve plajları ile görebileceğiniz pek çok yeri bünyesinde barındırıyor. Datça ilçe merkezine 38 kilometre uzaklıkta bulunan murdala koyu, en yakınında bulunan cumalı köyü'ne 10 kilometre mesafededir. Zaten nerede muhteşem bir deniz görsek, böyle kıvrım kıvrım uzanan yerlerin arasında kalmış bir yerde oluyor. Çünkü datça'nın en ünlü koyları olan hayıtbükü , ovabükü ve palamutbükü 'nü görmek için böyle bir plan yaptık. Bölgeyi tanıyabileceğiniz bu turla gezerken tarihe de tanıklık. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Etrafı çam ve sandal ağaçları ile kaplı olan bu koya yakın düzlüklerde ise zeytin ve incir bahçeleri bulunuyor. 2 kilometrelik sahili ile datça'nın en uzun plajı olan palamutbükü, datça merkeze en uzak bük konumundadır. Datça'nin koylar datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü, akvaryum, kızıl bük, kara bük, kuruca bükü, domuz bükü, çiftlik, karaincir, kargı, sarı liman, lindos ve günlücek koyları bulunmaktadır. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Bunlardan biri olan ovabükü diğer datça koyları gibi taş ve kum karışık bir denize sahip olmanın yanında tertemiz suları ile gönül rahatlığı ile yüzmenize imkan veriyor. Located 20 metres from the beach, near the heart of datca, sapphire hotel features 24 beautiful rooms, offering unique comfort and peace.

Diğer tatil beldelerine oranla daha sakin bir yapıya sahip. Datça koyları arasında ulaşım kolaylığı, serinlik ve fiyatları açısından en beğendiğimiz koy olan kargı koyu'na yakın olması da büyük artı. Bölgeyi tanıyabileceğiniz bu turla gezerken tarihe de tanıklık. Datça merkeze 18 km uzaklıkta yer alan, büyüleyici koyları ve eşsiz doğasıyla. Schnell und sicher online buchen.

Datca Nin Sakli Koylari Kesfedilmeyi Bekliyor
Datca Nin Sakli Koylari Kesfedilmeyi Bekliyor from im.haberturk.com
Fakat sadece koyları değil farklı yerleri de görmek istiyorum diyorsanız görmeden dönmemeniz gereken yerler bulunuyor. Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir. Datça koyları arasında iki çeşit koylar bulunmaktadır. Bunlardan biri olan ovabükü diğer datça koyları gibi taş ve kum karışık bir denize sahip olmanın yanında tertemiz suları ile gönül rahatlığı ile yüzmenize imkan veriyor. Datça'ya vardığımızda hiç şehir merkezine uğramadan direk datça yarımadasının batısına doğru yol aldık. Yaz sezonunda çok tercih edilse de kış dönemlerinde de kendine. Sen de mi brütüs? evet, ben de! Datça'da kimi büklerde işletmeler var, kimi büklerde ise işletme yok, hatta sizin.

Çünkü datça'nın en ünlü koyları olan hayıtbükü , ovabükü ve palamutbükü 'nü görmek için böyle bir plan yaptık.

Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Mö 540 yılında persler, ege kıyılarının işgali sırasında bu. Buralara kadar gelmiş tek tük yabancı turisti ise taktir etmemek mümkün değil. Datça koyları arasında en ünlü olan kesinlikle palamutbükü 'dür. Datça bozburun mavi tur güzergahı. Çadır ve kamp malzemelerinizi hazırlayın; Eski datça'dan datça limanı'na, deniz ve tarihi bir arada veren ve datça'nın en hareketli bölgesi datça merkez,; Issız turkuaz renkli akvaryum koylar, mis gibi çam ormanları, ba. Aynı zamanda yarım adanın en. Kargı koyu, datça'nın cennet koyları arasında yer alıyor. Bu nedenle datça otelleri dinlendirici bir tatil isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geliyor. Doğal limanlardan biri olan bencik koyu datça yarımadası'nın en dar noktası ve yatlar tarafından en çok tercih edilen koylardan biri. Datça, birbirinden farklı koyları, tarihi ve kültürü ile tatil yapmak için en uygun seçeneklerden biri.

Buralara kadar gelmiş tek tük yabancı turisti ise taktir etmemek mümkün değil datça. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama